5 tips om je voeten te verzorgen na een vermoeiende (werk-)dag

Al ooit gehoord van een “foot hang-over”, die aanhoudende en zeurende pijn die je voeten moeten ondergaan na een dagje shoppen, wandelen of werken!
Vast wel én er zijn enkele aandachtspunten die je helpen om de pijn minder erg te maken.

Onze tips om je voeten de verwen momentjes te geven die ze verdienen:

 1. Hydrateren
  Hydrateer je voeten ’s ochtend en ’s avonds met een helende balsem of gel. Hoe beter je je voethuid verzorgt, des te kleiner de kans op beschadigde huid zoals eelt, eksterkogen en geïrriteerde plekken. 

 1. Voetbad
  Neem de tijd om je voeten enkele malen per week te soigneren met een warmwaterbad voorzien van bitterzout (vrij verkrijgbaar). Dit magnesiummineraal zorgt voor een goede voeding van beschadigde huidcellen, dat poriën opengaan en zwellingen worden tegengegaan.

 1. Verwen je voeten
  Man of vrouw, (sport-)pedicure is gewoon zalig en helemaal niet duur! Neem een goede pedicure onder de arm en besteed 30min. per maand aan een behandeling van je voeten. 

 1. Masseren
  Gebruik een neutrale en/of voedende olie om je tenen, hielen en ondervoet haar maximale flexibiliteit te laten behouden door deze zone’s op regelmatige basis te behandelen. 
  tip: probeer onze fresh FEET gel en ervaar haar helende en ontspannende werking.

 1. Schoeisel
  Kies het juiste schoeisel bij je activiteit en zorg er steeds voor dat deze de nodige steun en comfort bieden. Ga je een dagje shoppen? Niemand neemt het je kwalijk als je die leuke sneakers in plaats van je high-heels zal dragen. Ga je sporten? Zorg dan voor de juiste loopschoen of kies een voetbalschoen met de juiste noppen.

NOW GO AND GRAB IT!

De fresh FEET gel is beschikbaar in volgende formaten:
(KLIK OP DE LINK OM NAAR JE PRODUCT TE NAVIGEREN)

 • 100ml. : handig formaat voor in je sporttas om meteen aan te brengen wanneer nodig > 9,95€/st.
 • 250ml. : must-have in iedere verzorgingskast voor frequent thuisgebruik > 19,95€/st.
 • 250ml. dispenser : werk je liever met een drukpomp ipv een pot dan hebben we voor jou de perfecte oplossing > 19,95€/st.
 • 500ml. dispenser : drukpomp voor professioneel en meerdere malen per dag, ideaal voor in je kinepraktijk of naast je massagetafel > 39,95€/st.

Voor professionals :
Ben je kinesist, sportmasseur, personal trainer, apotheek of wens je onze producten voor verkoop aan te bieden aan je klanten/patiënten?
Wij hebben erg interessante voorwaarden, neem zeker even contact en we staan je graag te woord. 
👉 info@revvi.be
👉 +32(0)478 53 24 72

take CARE
team Révvi

laat een bericht na

Alle berichten worden eerst nagelezen alvorens te publiceren.

Shop now