Ben je al op de hoogte van het belang van een goede voetzorg bij sporters?

De belangrijkste doelstelling van goede (sport)voetzorg bestaat hoofdzakelijk uit het verhogen van het welzijn van iedere sporter door de voeten optimaal te verzorgen.

Gespecialiseerde sportpedicures richten zich specifiek op de belasting / belastbaarheid van de huid en nagels van de voeten van atleten en zijn een must voor iedereen die serieus bezig is met het opbouwen van zijn sportieve carrière of naar een specifiek doel toewerkt. 

 1. Een goede voetzorg werkt zowel behandelend als preventief, waarbij een pedicure je kan bijstaan omtrent advies en raad over:
  • Schoenadvies in functie van het soort sport dat je beoefent. Raadpleeg bij twijfel eerst een podoloog of speciaalzaak alvorens een schoen te kiezen die er mooi en trendy uitziet!
  • Huidproblemen zoals een ingegroeide nagel, gebarsten hielhuid of pijnlijke eeltplekken, ze hebben een invloed op je lichaamshouding waarbij er – vaak onbewust – een compenserende houding aangenomen wordt die oa. rug- en bekkenklachten met zich mee kan brengen.
  • Thuisverzorging ; voeten hebben ook spieren en pezen die belast worden en een juiste verzorging vragen. Gebruik hiervoor bv. hydraterende en voedende voetbalsems die de huid gezond en flexibel houden die je perfect zelf kan aanbrengen.
   Overweeg het gebruik van bv. de fresh FEET gel voor een optimale hydratatie van de huid en een helende functie voor eelt, kloven, ...
  • Spierversterkende oefeningen voor de kuit, scheen en hielspieren hebben een fundamentele impact op de houding en bijgevolg de druk die op de voeten gecreëerd worden. Je sportkinesist kan je hier ongetwijfeld in bijstaan.
 1. Wanneer raadpleeg je best een sportpedicure?

  Ons sterk advies is om preventief naar de sportpedicure te gaan om je prestaties te verbeteren en het behandelen van oa.
  • Eelt, kloven, blaren en likdoorns
  • Ingegroeide nagels, kalk- of schimmelnagels


NOW GO AND GRAB IT!

De fresh FEET gel is beschikbaar in volgende formaten:
(KLIK OP DE LINK OM NAAR JE PRODUCT TE NAVIGEREN)

 • 100ml. : handig formaat voor in je sporttas om meteen aan te brengen wanneer nodig > 9,95€/st.
 • 250ml. : must-have in iedere verzorgingskast voor frequent thuisgebruik > 19,95€/st.
 • 250ml. dispenser : werk je liever met een drukpomp ipv een pot dan hebben we voor jou de perfecte oplossing > 19,95€/st.
 • 500ml. dispenser : drukpomp voor professioneel en meerdere malen per dag, ideaal voor in je kinepraktijk of naast je massagetafel > 39,95€/st.

Voor professionals :
Ben je kinesist, sportmasseur, personal trainer, apotheek of wens je onze producten voor verkoop aan te bieden aan je klanten/patiënten?
Wij hebben erg interessante voorwaarden, neem zeker even contact en we staan je graag te woord. 
👉 info@revvi.be
👉 +32(0)478 53 24 72

take CARE
team Révvi

laat een bericht na

Alle berichten worden eerst nagelezen alvorens te publiceren.

Shop now