Herstellen met fast RECOVERY gel

Het lichaam voeden en voorzien van rust zijn cruciale factoren voor het herstel na een zware inspanning.
Voedingssupplementen hebben hun nut al meer dan eens bewezen en over lichamelijke rust - zowel nachtrust als rustperiodes tussen trainingen door - bestaat al lang geen twijfel meer.

Echter is het belangrijk om je spieren en pezen ook langs de "buitenkant" van je lichaam te behandelen, hetgeen een onderschatte maar erg belangrijke aanpak is.

De fast RECOVERY gel van Révvi is hét ultieme product om haarscheurtjes te voeden en zo het herstelproces gevoelig te versnellen.

In dit bericht willen we even inzoomen op de inhoud van de fast RECOVERY gel en de herstellende eigenschappen van de voornaamste natuurlijke ingrediënten.

    • Rozemarijn: heeft voornamelijk bacteriedodende eigenschappen die diep doorwerken in het bloed. Hierdoor wordt de doorbloeding in spieren gevoelig gestimuleerd waardoor haarscheurtjes intens gevoed worden voor een lange tijd hetgeen het herstel versneld. 
    • Arnica (Valkruid): een zeldzaam en beschermde kruid die een gunstige werking heeft op acute spierbeschadigingen. Arnica bevat ontstekingsremmende eigenschappen en heeft pijnstillende eigenschappen waardoor spieren en gewrichten sneller in rustmodus keren.
    • Paardenkastanje: zit vol vitamine B en C waarmee je het zenuwstelsel gezond houdt en anti-stress hormonen aanmaakt. Deze hormonen zorgen ervoor dat klachten zoals vermoeidheid verminderen en ontstekingen onderliggend aangepakt worden.

Now go and grab it!

De fast RECOVERY gel is beschikbaar in volgende formaten:

(klik op de link om naar je product te navigeren)
  • 100ml.: handig formaat voor in je sporttas om meteen aan te brengen na het douchen > 9,95€/st.
  • 250ml.: must-have in iedere verzorgingskast voor regelmatig thuisgebruik > 19,95€/st.
  • 250ml. dispenser: werk je liever met een drukpomp ipv een pot dan hebben we voor jou de perfecte oplossing > 19,95€/st.
  • 500ml. dispenser: drukpomp voor professioneel en meerdere malen per dag, ideaal voor in je kinepraktijk of naast je massagetafel > 39,95€/st.

Voor de échte professinals :
Ben je kinesist, sportmasseur, personal trainer, apotheek of wens je onze producten voor verkoop aan te bieden aan je klanten/patiënten?
Wij hebben erg interessante voorwaarden, neem zeker even contact en we staan je graag te woord.

take CARE
team Révvi

laat een bericht na

Alle berichten worden eerst nagelezen alvorens te publiceren.

Shop now