(sport-)Massages

(sport-)Massages

 SPORTMASSAGE : VAN VITAAL BELANG VOOR IEDERE SPORTER

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren hetgeen de afvoer van (vermoeide) afvalstoffen in je spieren sneller afvoert. Hierdoor bevorder je het herstel van je spieren, je pezen én je lichaam.

Waarom sportmassage?
Een sportmassage is aangeraden wanneer je zware inspanningen verricht. Als je planning het toelaat, kan je dit zowel voor als na je inspanning voorzien (bv. voorbereiding op een marathon, triatlon, fietstocht, trainingskamp, etc. ). Een sportmassage werkt preventief om blessures te voorkomen, je spieren en pezen blijven soepel en beweeglijk. Heb je te kampen met een kwetsuur, dan draagt een sportmassage ongetwijfeld bij tot een sneller herstel!

Hoe werkt een sportmassage?
Bij een sportmassage wordt het bindweefsel rondom je spieren losgemaakt en worden de "knopen" uit je spieren gehaald.  Om dit te kunnen bereiken moet er diep in de spieren worden gemasseerd wat niet altijd even aangenaam kan aanvoelen.  Echter, met dit onaangenaam gevoel geeft het lichaam aan det er iets niet goed zit en precies dit wordt door de sportmasseur verholpen.  

Wat is het effect van sportmassage?
Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet.  

Nabehandeling met Révvi producten bij sportmassage.
Quasi elke massage gebeurt met kwalitatieve massageolie. Deze heeft louter en alleen een functionele werking voor zowel de sportmasseur als de patient.  Het wordt immers gebruikt om de wrijvingsweerstand tussen het lichaam van de patient en de handen van de masseur zo laag mogelijk te houden.
Nadat je spieren en pezen helemaal opgewarmd zijn door de massage is een nabehandeling aangewezen.
Afhankelijk van het soort behandeling raden wij aan om je lichaam te verzorgen met Révvi intense HOT gel of
Révvi fast RECOVERY gel
, beide gels dragen bij tot het herstel process en kunnen zelfs zonder massage meerdere keren per dag aangebracht worden.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods