Spierpijn : Smeren of niet?

Is er iets in je rug geschoten 🙇🏼‍♂? Heb je last van een stijve nek 🙅‍♀of speelt die aanhoudende schouders pijn je steeds parten🙆‍♂?
Overbelaste spieren kunnen pijn doen, zelfs in die mate dat ze je bewegingsmogelijkheden beperken. Hierdoor ga je "geforceerd" bewegen en je lichaamshouding aanpassen die dan weer een kettingreactie teweegbrengen op andere lichaamsdelen (kan je nog volgen)!

Smeren of niet?

Om de pijn te verlichten bestaan er verschillende methode's. De voornaamste vereiste is zelf weten wat er loos is met je lichaam. Kom je er zelf niet uit of blijft de pijn/blessure langer dan 1 week aanhouden? Bezoek dan zeker je huisarts of kinesist voor een correcte diagnose.
De Révvi intense HOT gel is een product op basis van natuurlijke ingrediënten met  diepwerkende eigenschappen de spieren langdurig opwarmt. Dit veroorzaakt een versnelde bloeddoorstroming waardoor de beschadigde spieren en pezen sneller zullen herstellen.

Wrijven of niet?

Ook een lichte massage helpt ; hetgeen eveneens doorbloeding stimuleert. Wrijving over het huidoppervlak brengt op zijn beurt warmte met zich mee en zal de doorbloeding versnellen.
Met de Révvi HOT rub of de Révvi basis massageolie kan je zeker gevoelige spieren behandelen.
Let wel, merk je een opvoerende drukpijn tijdens het masseren stop dan meteen met het behandelen via massage.  Kies dan eerder voor een warm bad of douche. 


Laat het ons weten?

Gebruik jij weleens een zalf of crème als je spierpijn hebt? Helpt het? Baadt het niet dan schaadt het niet? Of denk je dat je er beter aan doet om de pijnlijke plek warm te houden en ervoor te zorgen dat je even rustig aan doet?
Reageer op deze post of stuur ons een bericht.

laat een bericht na

Alle berichten worden eerst nagelezen alvorens te publiceren.

Shop now