Sportpedicure, onbekend is onbemind!

Lopen, fietsen, voetballen, tennis en zaalsporten zijn immens populair in alle leeftijdscategorieën. De één doet het om in beweging te blijven en de ander verdient er zijn brood mee!

Voor sporters is het immer erg belangrijk om te kunnen sporten zonder klachten.

Wat echter vaak vergeten wordt, is dat de voeten heel het lichaam “dragen” en dat de belasting op de voeten tijdens het sporten vele malen groter is dan wanneer men niet aan sport doet!
Zo moeten je voeten tijdens het lopen 3 tot 4 keer het lichaamsgewicht opvangen.

Naast de juiste schoenkeuze - iedere sport heeft zijn eigen specifieke schoeisel – en de juiste stand van je voeten – waarbij oa steunzolen of corrigerende kussens helpen – zijn “onbeschadigde” voeten erg belangrijk om zowel comfortabel als blessurevrij te kunnen sporten.

De nagels en voethuid worden daarbij niet gespaard waarbij het erg belangrijk is om je voeten zo goed mogelijk te verzorgen én te hydrateren.
Zorg dat je altijd een goed hydraterende en voedende creme, balsem of gel in huis hebt zoals de fresh FEET gel van Révvi.

De meeste sporters raadplegen pas een sportpedicure als er klachten zijn. Bij een preventieve aanpak kan de sportpedicure een belangrijke rol spelen in het voorkomen van blessures, het oplossen van nagelproblemen en het verhogen van je sportprestaties

Tot slot :
De afgelopen 2 maanden hebben wij vanuit Révvi erg gericht trachten te informeren over het belang van een goede voetzorg.
De specialisten in voetzorg zijn ongetwijfeld de podologen en (sport-)pedicure.
Zorg er dan ok voor dat je je voeten de nodige aandacht geef en neem de tijd om bovenstaande specialisten op regelmatige basis een bezoekje te brengen! 

 

NOW GO AND GRAB IT!

De fresh FEET gel is beschikbaar in volgende formaten:
(KLIK OP DE LINK OM NAAR JE PRODUCT TE NAVIGEREN)

  • 100ml. : handig formaat voor in je sporttas om meteen aan te brengen wanneer nodig > 9,95€/st.
  • 250ml. : must-have in iedere verzorgingskast voor frequent thuisgebruik > 19,95€/st.
  • 250ml. dispenser : werk je liever met een drukpomp ipv een pot dan hebben we voor jou de perfecte oplossing > 19,95€/st.
  • 500ml. dispenser : drukpomp voor professioneel en meerdere malen per dag, ideaal voor in je kinepraktijk of naast je massagetafel > 39,95€/st.

Voor professionals :
Ben je kinesist, sportmasseur, personal trainer, apotheek of wens je onze producten voor verkoop aan te bieden aan je klanten/patiënten?
Wij hebben erg interessante voorwaarden, neem zeker even contact en we staan je graag te woord. 
👉 info@revvi.be
👉 +32(0)478 53 24 72

take CARE
team Révvi

laat een bericht na

Alle berichten worden eerst nagelezen alvorens te publiceren.

Shop now