Herkenbaar, tintelende of slapende voeten bij het sporten?

Ken je dat gevoel dat je tenen of voet(en) tijdens het sporten gevoelloos of tintelend aanvoelt? In de meeste gevallen gaat het om een slechte doorbloeding of geknelde zenuwbanen die voor het slapend gevoel zorgen. 
Dit gaat vanzelf voorbij van zodra de voet terug vrij is en de doorbloeding normaal verloopt.

 • Het belang van het juiste schoeisel
  Slapende hardlopersvoeten zijn vaak het gevolg van onaangepast schoeisel die de bloedvaten in je voet onder druk zetten. Laat je hiervoor steeds bijstaan door adviseurs van bv. loopspeciaalzaken of een podoloog. Niet alleen de schoenmaat, maar ook je voetbreedte en hoogte zijn van belang alsook je looptechniek.
 • Onderschat voethygiëne niet
  Gebruik vochtinbrengende balsem om ervoor te zorgen dat je voeten voldoende hydrateren. Dit zorgt immers voor een zachte huid en voorkomt een droge, schilferige en/of gebarsten huid. Vooral tijdens de aankomende (hopelijk) warmere en zonnige maanden is het aanbrengen van hydraterende balsem op de hele voet aanbevolen (behalve tussen de tenen).
  Overweeg de fresh FEET gel van Révvi voor een maximale recuperatie en een goede hydratatie.

 • Voorkom voetinfecties
  Draag bij het douchen in openbare ruimtes (sporthal, zwembad, …) beschermend schoeisel om infecties zoals voetschimmel, wratten, … te vermijden. Droog je voeten steeds goed af (vooral tussen de tenen) zodat schimmelinfecties vermeden worden.

 • Behandel je voeten correct
  Zorg steeds voor een goede opwarming van je voeten alvorens voluit te gaan. Ontzie hoge belastingen zoals springen, sprinten, enz…. op je voetzool zonder opbouw door bv. te starten met joggen alvorens te gaan hardlopen.

  Tip: Je zou verbaasd staan welke impact een juiste vetertechniek heeft, neem zeker een kijkje op youtube voor goed advies hieromtrent.

NOW GO AND GRAB IT!

De fresh FEET gel is beschikbaar in volgende formaten:
(KLIK OP DE LINK OM NAAR JE PRODUCT TE NAVIGEREN)

 • 100ml. : handig formaat voor in je sporttas om meteen aan te brengen wanneer nodig > 9,95€/st.
 • 250ml. : must-have in iedere verzorgingskast voor frequent thuisgebruik > 19,95€/st.
 • 250ml. dispenser : werk je liever met een drukpomp ipv een pot dan hebben we voor jou de perfecte oplossing > 19,95€/st.
 • 500ml. dispenser : drukpomp voor professioneel en meerdere malen per dag, ideaal voor in je kinepraktijk of naast je massagetafel > 39,95€/st.

Voor professionals :
Ben je kinesist, sportmasseur, personal trainer, apotheek of wens je onze producten voor verkoop aan te bieden aan je klanten/patiënten?
Wij hebben erg interessante voorwaarden, neem zeker even contact en we staan je graag te woord. 
👉 info@revvi.be
👉 +32(0)478 53 24 72

take CARE
team Révvi

laat een bericht na

Alle berichten worden eerst nagelezen alvorens te publiceren.

Shop now