Speciaal voor de kinesisten & sportverzorgers : voetzorg na gips immobilisatie

Gips legt niet alleen gewrichten en botten “lam” maar ontneemt ook de huid van noodzakelijk daglicht. Een breuk zorgt in de meeste gevallen voor een gipsverband voor een duur van 4 tot 6 weken. De huid die onder het gips zit wordt dan ook vaak droog en schilferig en heeft nadien enige tijd nodig om weer mooi en soepel te worden.

 • Huidfuncties:
  De huid helpt de temperatuur van het lichaam te regelen waarbij poriën zich samentrekken bij kou (om de lichaamswarmte binnen te houden) en poriën transpireren bij warmte om zo vocht (zweet) naar buiten te werken.
  Daarnaast bevat de huid bloedvaten die oa. de huid voorzien van zuurstof en voeding.
  Het is dus van groot belang om de huid goed te verzorgen, vooral na een gipsverband.

 • Wat doet een breuk met de huid
  Bij een breuk van een voetbot zit het gips meestal goed sluitend om de voet waardoor een groot gedeelte van de huid afgesloten is van lucht en licht.
  De huid heeft tijdens het dragen van gips erg te lijden en schreeuwt om hulp (voeding, flexibiliteit, ...) nadat het verband is verwijdert.
Behandel je huid met de nodige zorg en waak erover dat je maximale hydratatie en voeding geeft een je ondervoede huid.
 • Vergeet de huid niet
  Ga je revalideren dan is het de bedoeling om je terug mobiel te maken waarbij de voornaamste aandacht gaat naar aansterking van het bot, spieren en omliggende pezen. Vergeet echter niet dat je huid ook terug flexibel moet worden en dat dit deel uitmaakt van het revalidatieproces.

  Gebruik een sterk voedende, ontspannende en/of hydraterende balsem die zowel je spieren als pezen voedt maar belangrijker nog je huid(cellen) voorziet van de nodige vitamines zodat niet alleen de breuk snel geneest maar dat ook de huid er terug gezond en stralend uitziet.
  Smeer dagelijks 2x de fresh FEET gel voor een goede voeding van de huidcellen.


NOW GO AND GRAB IT!

De fresh FEET gel is beschikbaar in volgende formaten:
(KLIK OP DE LINK OM NAAR JE PRODUCT TE NAVIGEREN)

 • 100ml. : handig formaat voor in je sporttas om meteen aan te brengen wanneer nodig > 9,95€/st.
 • 250ml. : must-have in iedere verzorgingskast voor frequent thuisgebruik > 19,95€/st.
 • 250ml. dispenser : werk je liever met een drukpomp ipv een pot dan hebben we voor jou de perfecte oplossing > 19,95€/st.
 • 500ml. dispenser : drukpomp voor professioneel en meerdere malen per dag, ideaal voor in je kinepraktijk of naast je massagetafel > 39,95€/st.

Voor professionals :
Ben je kinesist, sportmasseur, personal trainer, apotheek of wens je onze producten voor verkoop aan te bieden aan je klanten/patiënten?
Wij hebben erg interessante voorwaarden, neem zeker even contact en we staan je graag te woord. 
👉 info@revvi.be
👉 +32(0)478 53 24 72

take CARE
team Révvi

 

laat een bericht na

Alle berichten worden eerst nagelezen alvorens te publiceren.

Shop now