Waarom je voeten tijd nodig hebben om te herstellen.

Nog meer dan het lichaam krijgen de voeten het erg zwaar te verduren. Een trap oplopen, een versnelling om toch op tijd op je afspraak te geraken en dan nog ’s avonds tijdens het uitoefenen van je favoriete sport.
Telkens wordt er een druk uitgeoefend op de voeten die vele malen je eigen lichaamsgewicht moet dragen.
Het is dan toch vanzelfsprekend dat je je voeten met de nodige zorg behandelt, toch?

Een voet bevat veel spieren en pezen die makkelijk hoge drukkrachten kunnen opvangen, echter schreeuwen je voeten om een dagelijkse behandeling! 

De fresh FEET gel van Révvi is een supermiddel om je voeten een herstellende behandeling te geven. Het ontspant de spieren, stimuleert de doorbloeding in de voetspieren en heeft een sterk hydraterende functie om uitdrogingen (eelt, kloven, …) tegen te gaan. 

In dit bericht willen we de voornaamste natuurlijke ingrediënten van de fresh FEET gel met hun specifieke eigenschappen kort voorstellen. 

  • Kamille: Werkt bij uitwendig gebruik kalmerend, ontsmettend en jeukstillend. Stimuleert daarnaast het aanmaken van nieuwe huidcellen.
  • Eucalyptus: De eigenschappen van Eucalyptus zijn erg divers en is vooral bekend om haar verfrissende en desinfecterende functies.
  • Rozemarijn: heeft voornamelijk bacteriedodende eigenschappen die diep doorwerken in het bloed. Hierdoor wordt de doorbloeding in spieren gevoelig gestimuleerd waardoor haarscheurtjes intens gevoed worden voor een lange tijd hetgeen het herstel versneld. 

NOW GO AND GRAB IT!

De fresh FEET gel is beschikbaar in volgende formaten:
(KLIK OP DE LINK OM NAAR JE PRODUCT TE NAVIGEREN)

  • 100ml. : handig formaat voor in je sporttas om meteen aan te brengen wanneer nodig > 9,95€/st.
  • 250ml. : must-have in iedere verzorgingskast voor frequent thuisgebruik > 19,95€/st.
  • 250ml. dispenser : werk je liever met een drukpomp ipv een pot dan hebben we voor jou de perfecte oplossing > 19,95€/st.
  • 500ml. dispenser : drukpomp voor professioneel en meerdere malen per dag, ideaal voor in je kinepraktijk of naast je massagetafel > 39,95€/st.

Voor de échte professionals :
Ben je kinesist, sportmasseur, personal trainer, apotheek of wens je onze producten voor verkoop aan te bieden aan je klanten/patiënten?
Wij hebben erg interessante voorwaarden, neem zeker even contact en we staan je graag te woord. (info@revvi.be of op +32(0)478 53 24 72)

take CARE
team Révvi

laat een bericht na

Alle berichten worden eerst nagelezen alvorens te publiceren.

Shop now